Blogg

Future

Alle burde ha Future Top!  Trykk på bildet for å klikke hjem Future Top.  Denne enkle treningstoppen passer utmerket i enhver treningsgarderobe. Med åpen rygg og løstsittende passform er dette uten tvil en favoritt hos Faser-jentene. Her sporter Liss Future Top sammen med Power Tights.    […]

Shortsvær

Hei og god søndag!  Du har vel ikke gått glipp av vår lekre Future Shorts?  Trykk på bildet for å klikke hjem Future Shorts.  I en nydelig rosafarge lyser den virkelig opp treningsøkten. Med elastisk midje sitter den godt og glir ikke opp. Den passer […]

God fredag

Hei! 

Vi håper alle hadde en flott Nasjonaldag i går og feiret med måte. 

FlexBra passer perfekt til dagens økt! Klikk på bildet for mer informasjon. 

Ha en fin helg! 

Photoshoot – Part Two

God søndag!  Viceroy Top og Power Tights – en perfekt kombinasjon.  Viceroy Top er løstsittende og høy i halsen, den ultimate treningstoppen.  Ha en fin kveld videre. 

Photoshoot – Part One

Allerede på søndag kommer det flere, lekre blinkskudd. Den perfekte treningsjakken – Milly.  Klikk hjem Future Shorts her.  Stay tuned.

Photoshoot – Behind The Scenes

En kald og vindfull søndags formiddag i april, var det igjen duket for en photoshoot. 

Både modell og fotograf trosset den lave temperaturen for et par blinkskudd.  

Her ser vi Liss i Power Tights og Trondheim tank.

Ha en fin uke! 

En ny start

Start den nye måneden med oversikt og struktur.  Med vår praktiske treningsdagbok får du en kick-start på styrketreningen. Med plass til nærmest 100 økter, er dette en perfekt følgesvenn på trening. Trykk på bildet for å komme til vår “Training Diary”.    Få stålkontroll på […]

Kom, mai, du skjønne, milde

Hei og god søndag!  Nå er våren virkelig i anmarsj! Vi gleder oss til en solfylt tid med spennende planer – og vi håper dere vil bli med oss fremover.  Ha en fin uke!       

Ta vare på treningstøyet ditt

God fredag alle sammen!

Du har kanskje lagt merke til at det under bildet av hvert plagg i nettbutikken vår, står en beskrivelse av både plaggets stoff, samt en vaskeanvisning?  

Ikke det? Vel, det er ingen hemmelighet at treningstøyet utsettes for både blod, svette og tårer. Å kaste tøyet i maskinen på 60 grader i håp om å få bukt med svetten, er ikke det smarteste man gjør. For å ta best mulig vare på treningstøyet, bør man følge vaskeanvisningen for det enkelt plagg. 

For flere av våre plagg spesifiserer vi at man bør holde seg unna skyllemidler, dette da enzymer i skyllemidlene løser opp stretchfibrene i tøyet og rett og slett gjør det «slappere». Skyllemidler forverrer også svettelukten i syntetiske fibre. Et annet tips for å unngå illeluktende klær, er å vaske dem så snart som mulig etter bruk. 

For å unngå «slapt» og illeluktende treningstøy – unngå bruk av skyllemiddel og å la tøyet ligge uvasket over lengre tid. 

Ha en fin helg! 

 

Et lite tilbakeblikk – Sporty Makeup

God søndag!  Vi håper dere har hatt en nydelig helg og er klare for en ny uke! I dag kaster vi et blikk tilbake i bloggarkivet til sommeren 2017, da vi fikk et lite kurs av Make Up Store om sporty sminke – stikkordene her […]


0

Your Cart