Den perfekte treningstights.

Jeg har lenge etterstrebet det å designe en perfekt tights. Etter å ha jobbet i snart 9 år i treningsbransjen, så har jeg prøvd mange forskjellige merker. Mange gode, mange dårlige. For meg er det super viktig å ha de riktige materialene i klærne jeg designer. Klær skal føles godt i mot kroppen og treningstøy må være funksjonelt.

Personlig er jeg svært glad i tightser og bukser som er høye på livet og at de ikke skal være for kort i beina. Jeg ønsket å lage en tights som holdt seg på plass, slik at jeg slipper å justere tightsen flere ganger når jeg trener. Vi har vel alle sett trusa til ei jente på trening med gjennomsiktig tights? 🙂

 Cara tightsen har jeg fått utviklet i ett mykt materiale som heter Sofileta. Det tørker kjemperaskt og lukter ikke surt etter vask. Materialet er meget elastisk og er ikke gjennomsiktig. Dette er ett produkt jeg er så innmari stolt av og siden i fjor, har jeg fått utviklet enda en farge, nemlig Medival blue. Mitt ønske er at disse to base fargene skal være i butikken, året rundt da det er et sikkerstikk av en tights. En absolutt kunde favoritt.

I lanseringen av den nye fargen, hadde jeg en Giveaway til mine følgere på instagram. Den heldige vinneren er:

Trommevirvel… @marihenrikke ! Gratulerer! <3

Til dere andre som deltok i konkurransen: Jeg tenker å ha flere giveaways nå i Januar slik at vi kan kickstarte året sammen! Så følg med i feeden min på Instagram @maskinhild eller på @faseractive