Dette skjedde når jeg var gravid!

(I svart Cara Tights)

Det er ingen hemmelighet at kroppen forandres drastisk når man er gravid. Jeg kjente selv på mange fysiske og psykiske endringer. Jeg var veldig stor og bar på en baby som var 20% større enn gjennomsnittet.

I ett bilde funnet via google, så ser man sånn ca hva som skjer på innsiden av kroppen. Babyen presser ned mot bekkenet og komprimerer både lunger, magesekk og tarmer.

Plager som jeg kjente spesielt mye på var:

Bekkenløsning

Halsbrann

Tung pustet

Ødem i bena

Blodtrykksfall

Jeg var definitivt i best form i 2. trimester og mot slutten ble det skikkelig utfordrende å være aktiv. Bare det å gå gjorde vondt. Å sette seg inn og ut av bil var utfordrende. Jeg merket svært raskt hvor viktig stretch i klærne var for å kunne holde meg aktiv og komfortabel. Å investere i masse tøy mens jeg var gravid, som jeg igjen måtte kvitte meg med etter ett par måneder var heller ikke aktuelt. Jeg brukte Cara tightsen kontinuerlig og er SÅ imponert over kvaliteten tightsen bærer. Og det minte meg igjen på hva Faser faktisk står for. Faser (utt. Phaser). Faser er et ordspill på det engelske ordet Phase. Vårt slagord er For the new phase in your life.
Kroppen vår er i konstant forandring gjennom hele livet. Alder, graviditet, skade, toppform, nye mål er store faktorer som spiller rollen i vår treningshverdag. Produktet holdt hele veien igjennom graviditeten og skal nå enda lengre nå som jeg er ferdig! Jeg brukte tightsen helt til siste slutt ved å kun rulle ned midjen og ha på lange topper.

35 + 4

Anbefaler Cara tightsen på det sterkeste. Jeg brukte størrelse small hele veien fordi den har en stretch that never quits!

Jeg har også holdt en Give-away på @faseractive sin instagram, og vinneren av en Link Bra er: @lotteaaserud 

Gratulerer!