Faser active

Om Faser

I believe our bodies are in constant change. We hardly every look the same, at all times. Regardless if we are larger, smaller, stronger or weaker than before; we can always look fab!
– Magnhild Sundland, Head designer and creator

Bakgrunn

Faser (utt. Phaser) ble grunnlagt av Magnhild Sundland, en Norsk mote designer. Hun har en Bachelor grad (Cum Laude) fra Miami International University of art and design, samt masterkurs i fransk couture fra Paris. Sundland har arbeidserfaring fra motemekkaer som København og London samt norske byer som Trondheim. Hun startet å jobbe innen treningsbransjen i 2012 og har kombinert sine to lidenskaper; Mote og Trening. Slik ble Faser født. Faser har eksistert siden September 2014 og ble offisielt sponset av Innovasjon Norge i 2015. Faser var Corebar Scandinavias offisielle sponsor i Januar 2017. Faser var sponsor under Norwegian Throwdown i 2019 samt Nor3f Liga 2020

Stil og kvalitet

Faser lager treningsklær for damer, i høy kvalitet. Fasers produkter blir hovedsaklig produsert i Portugal og Spania med den beste kvaliteten som industrien kan tilby. Vi har også fabrikker i Pakistan og Kina. Vi har stor tro på kvalitet framfor kvantitet, så vi bruker mye tid på stoffundersøkelser og vi lytter til ønskene til våre kunder. Vi ønsker å ta ansvar så godt vi kan for å gjøre miljøbevisste avsluttninger. Vi bruker f.eks resirkulert plast til produktposer og stoffene er vevd for å få myke og gode kvaliteter, uten å tilsette giftige stoffer.

Hva betyr FASER?

Faser er et ordspill på det engelske ordet Phase. Vår slagord er For the new phase in your life.
Kroppen vår er i konstant forandring gjennom hele livet. Alder, graviditet, skade, toppform, nye mål er store faktorer som spiller rollen i vår treningshverdag. Når Magnhild startet å trene kjøpte hun kun sorte treningsklær, i frykt om å bli lagt merke til på treningssenteret. Faser ønsker å oppmuntre våre kunder til å skille seg ut på trening. Vær fasjonabel og utstrålende. Uansett om du er en veteran eller nybegynner på gymmet. Ta plass og vis deg frem!

Kontakt info: 

info@faseractive.com

Organisasjonsnummer: 914175445