Faser active

Om Faser

Faser (uttales Phaser) er hjertebarnet til Magnhild Sundland, en norsk motedesigner med en bachelorgrad (Cum Laude) fra Miami International University of Art and Design, samt et masterkurs i fransk couture fra Paris. Sundland har jobbet i motemekkaer som København og London, samt norske byer som Trondheim. Ved å kombinere sin lidenskap for mote og trening, grunnla hun Faser i 2014. Sundland har flere års erfaring innen salg, kundeservice og markedsføring. 

Faser lager treningsklær av høy kvalitet for kvinner, laget med bransjens beste kvalitetsmaterialer. Mens de fleste av produktene våre produseres i Portugal og Spania, har vi også fabrikker i Pakistan og Kina. Vi har stor tro på kvalitet fremfor kvantitet og bruker tid på stoffforskning og på å lytte til kundenes behov. Vi tar ansvar for å ta miljøbevisste beslutninger ved å bruke resirkulert plast til produktposer og unngå giftige stoffer i stoffene våre.

Navnet Faser er ett ordspill på det engelske ordet ‘fase’, med slagordet ‘For the new phase in your life’. Kroppene våre er i konstant endring gjennom livet, og Faser ønsker å oppmuntre kundene våre til å skille seg ut på trening, være moteriktig og strålende, og vise seg frem på treningssenteret. Enten du er en veteran eller nybegynner på trening, har Faser det perfekte aktive plagget for deg.

Faser ble sponset av Innovasjon Norge i 2015, og vi har også sponset arrangementer som Norwegian Throwdown i 2019 og Nor3f Liga 2020. Ikke nøy deg med noe mindre enn det beste innen aktivt tøy. Handle Fasers kolleksjon nå å gi treningsgarderoben et skikkelig løft. 

Kontakt info: 

info@faseractive.com

Organisasjonsnummer: 914175445