Veien tilbake etter keisersnitt.

Veien tilbake etter fødsel kan være lang. Spesielt hvis du har hatt mange plager eller hatt keisersnitt slik som meg. 6 uker uten å løfte noe tynnere enn babyen – Doctor’s orders! Hør hele fødselshistorien min, her i Podkasten Helt Håpløs. For meg har dette vært spesielt utfordrende da jeg har ‘kronisk mark i ræva’ aka klarer ikke å sitte i ro å slappe av. Jeg ønsker å rydde, være aktiv, trene, men smertene og kroppen sier raskt ifra etter en operasjon. Jeg tror jeg har vært en av de heldige som har kommet meg raskt etter ett keisersnitt og har vært flink til å lytte til kroppen. Jeg har også klart å holde meg unna trening i 6 hele uker, så i dagen i dag har jeg virkelig gledet meg til.

Dagens økt måtte være effektiv og god, uten å være for tung. Jeg måtte virkelig holde tilbake og er virkelig glad jeg gjorde det da økta endte opp meg å bli mer enn tung nok. Tightsen jeg har på finner du, her. Økta i dag var:

AMRAP 30 

(as many reps/rounds as possible på 30 minutter)

20 cals Bike erg

20 Dumbbell snatches

20 box jumps/step ups

 

Klarte meg igjennom 5 hele runder + 30 reps. Er fornøyd med innsatsen ptm at det var min første økt siden 19.November. Veien tilbake til meg selv kommer nok til å bli lengre en antatt, men jeg er supermotivert til å få rørt kroppen igjen og bygge opp styrke. Spesielt for masse babyholding da jeg merker det raskt i skuldre og rygg hvor krevende det kan være å passe på ett spedbarn! Jeg legger også ut alle økter på instagram under @maskinhild .