Månedens inspirasjon.

Månedlig intervjuer vi jenter for å inspirere andre jenter. I denne måneden har vi intervjuet Mari!

(Mari i Cara Tights – Medieval Blue)

 

Navn: Mari Henrikke Eide Mihle

Alder: 27
Yrke/studie: Eier av CrossFit Kristiansund, Personlig trener, gruppetreningsinstruktør og eget firma med onlinetreninger.
Hvilken type treningsform liker du best? 
Jeg liker aller best å trene CrossFit, men tidsklemma har fått meg til å endre litt på treningen min den siste tiden. En god miks av CrossFit, tabata, HIIT og turer i naturen er det treningen min består av om dagen!
Hvordan henter du treningsinspirasjon?
Fra alle de flotte medlemmene mine på CrossFit Kristiansund. FOR en inspirerende gjeng, som kommer på trening tross travle dager med jobb, studier, foreldrelivet. Treningsmotivasjonen går opp og ned hele livet, men den gjengen der inspirerer meg til å trene og ta vare på helsa mi!
Hvordan kommer du deg over dørstokkmila under disse koronatider? 
Jobben min redder meg 10/10 ganger! Jeg har livetreninger 3 ganger i uken. Øktene varer i 30 minutter og jeg deltar selv på de øktene. Da vet jeg at jeg får inn bevegelse den dagen uansett hvor travelt jeg har det. Ellers er allerede dørstokken passert idet jeg kommer inn på treningssenteret mitt. Det er ikke alltid det frister like mye å trene etter X antall timer som instruktør, men å være der dekker et stort sosialt behov, så da får jeg ofte inn litt bevegelse også. Litt er alltid bedre enn ingenting!
Hvem inspirerer deg på instagram?
Den er vanskelig! Jeg prøver å være «nøye» med hvem jeg følger sånn at de kontoene jeg scroller gjennom, alltid er inspirerende på sitt vis. @reviejane, @matildegarnes, @helenevabo, @funkygine er klare favoritter!
Hva er favorittøkten din?
Hvis jeg skal velge favoritt CrossFit-økt så tror jeg at det må være «Karen».
Karen er 150 wallballs så fort du klarer. Denne fordi den er så utrolig tøff mentalt!
Du klarer alltid noen wallballs mer enn du tror, du klarer alltid å pushe litt ekstra.
Beste treningsminne?
Min første og siste CrossFit-konkurranse på CrossFit Maxpuls i 2015 (jeg ble gravid rett etterpå så «karrieren» ble lagt på is ganske fort). Men jeg ELSKER å konkurrere og håper at jeg får kjent på følelsen igjen snart.
Hvorfor er trening viktig for deg? 
Trening gjør meg uten tvil til en bedre mamma, kone, venn, datter og søster.
Når jeg får trent, føler jeg meg bedre og da får alle rundt meg det bedre