Portugal Diary.

I forrige uke dro jeg, head-designer og Faser gründer, Magnhild til Porto i Portugal for å inspisere fabrikken samt se på prøvene på den nyeste kolleksjonen. Dette er veldig viktig for meg da jeg ønsker å vite at arbeiderne har gode arbeidsomgivelser og at ingen barnearbeidere er til stede. Det var en nydelig opplevelse da Porto og Santo Tirso har nydelige omgivelser. Vi kjørte inn i et industrielt og gjemt området i Portugal og der fant vi fabrikken, som er veldig moderne blant alle disse små steinhusene.

Jeg fikk møte hele teamet «mitt» som håndterer mitt merke. En kjempe proffesjonell gjeng. Jeg bruker samme fabrikk som mange store merker, bl.a Varley, som gir meg en trygghet, og dere kunder da dere kan være sikre på at kvaliteten er kjempegod. Jeg fikk prøve hele kolleksjonen og vise de trinn for trinn, hva jeg syns og hva som må endres. Her har jeg vært nøye og pirkete, for at alt skal bli perfekt!

Neste kolleksjon blir knasj rød, sort og hvitt! Jeg er kjempe fornøyd!

Jeg har lagt mye fokus på athleisure – Sporty hverdagstøy som er like funksjonelt på trening. Dere vil se mattere overflater som er myke og deilige mot huden. Kolleksjonen er nå i prosessen med å bli redigert og fikset til mine notater. Så i mellom tiden er det bare å glede seg!

Legg igjen en kommentar