Kjære alle kvinner.

Kjære alle kvinner. Gratulerer med dagen! I dag skal vi løfte hverandre, gi hverandre ros og kicke litt ass! Mitt hjertet blør litt ekstra for Gründerdamene. Dere som får til ting, dere som failer, dere som gir av dere selv og dere som jobber dag og natt for å skape noe. Gratulerer med dagen!

Bildet over viser avslutningen på en 8 timers photoshoot med Lena Johnsen og Stina Bogstrand. Jeg var 27 år og hadde allerede vært inne i «gamet» i 2 år, og hadde fortsatt ikke peiling på hva jeg hadde begitt meg ut på. Når de sier at det å starte en business koster blod, svette og tårer, er det definitivt en understatement. Det er som å få ett barn. Du skal dyrke barnet, se til at det vokser og sørge for at barnet ikke dreper seg selv ved uhell.

Lærekurven har vært bratt, spesielt siden jeg har stått alene på to bein. Man blir slått av hesten, klatrer opp for å bli slått ned 3 ganger til. Isen i magen er der heldigvis endelig permanent. Jeg har fått kjenne på lykkeruset av å være utsolgt og panikken som kommer ved å bli lurt av fabrikker i utlandet. Man lærer og man er ofte tunglært.

Tenker tilbake på det hele og hvor sinnsykt tøft det var av meg å starte egen bedrift i en alder av 25. Det er så viktig av oss å tørre! prøve! feile! og prøve igjen. Hvis du sitter med en indre drøm, så har jeg bare ett ord til deg: KJØR! Uansett om man feiler eller vinner, så lærer du sinnsykt mye om deg selv og så slipper du å angre i ettertid på hva du ikke turte å gjøre.

Det som startet med 4 stoffprøver ble til slutt en hel kolleksjon. Det er utrolig kult og noe jeg er veldig stolt av. Så kjære Gründer-damer: STÅ PÅ! Ta det innover deg, bad i de små suksessdammene og tenk: du får gjøre det du elsker. You go girl 😉 MVH Magnhild.

Legg igjen en kommentar